A Judo több mint sport...

Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség

2145 Kerepes-Szilasliget, Bajcsy-Zs. u. 110.

info@kmrjsz.hu

ARANYOS KMRJSZ-lányok a Diák B korcsoport régiós csapatbajnokságán

2016.10.09 09:30
2016. október 8-án Kecskeméten a diák "B" OB után került sor a régiók közötti csapatbajnokságra. A KMRJSZ egy fiú és egy lány csapattal képviseltette magát. Ebben az évben régiónkban a 2005-ös születésűek között a lányoknak sikerült a jobb szereplés, a legfényesebb érem, az aranyérem lett a jutalmuk.
Az első fordulóban a DDRJSZ csapatát vertük 4:3 arányban. A második fordulóban a DMRJSZ csapata volt az ellenfél. Itt a Mi lányaink 6:1-es győzelmet arattak. 
A KMRJSZ lány csapata ezzel a torna győztese lett !

A sikeres lány csapatunk tagjai : 30 kg Sánta Brigitta Domaszék, Szeleczki Szabina CVSE, 36kg Oláh Flóra Ászok, 40kg Burka Janka Kiskőrös, 44kg Büki Viktória Diósd, 49kg Kovács Boglárka Diósd, +49kg Szigeti Sára Domaszék   -   SZÉP VOLT LÁNYOK !
 

Fiú csapatunk sajnos négy üres súlycsoporttal tetemes hátrányból indult. Ennek ellenére az első fordulót hozni tudták a fiúk az ÉDRJSZ csapata ellen.
A döntőbejutásért folytatott kűzdelemben alul maradtunk 5:4 arányban a DDRJSZ csapatával szemben, így a bronzmeccs várt ránk. Sajnos ebben a fordulóban is vereséget szenvedtünk 6:3 arányban, ezúttal az ÉKMRJSZ csapatával szemben, így ezúttal meg kellett elégednünk az ötödik helyezéssel.

A fú csapaunk tagjai voltak : 29 kg Badak Barnabás Tori Judo és Bóka Brúnó Domaszék, 32 kg Szolnoki József Tori Judo és Jüttner Ábel Diósd, 35 kg Kiss Levente Budaörs és Póka Patrik Tori Judo, 38 kg Balogh Bálint Diósd és Jenei Bence Tori Judo, 41 kg Bodor Sebestyén Diósd és Eichmüller Gergő CVSE, 60 kg Fang Krsiztián Kiskőrös és Lénárt István Ászok Judo